South Beach Condo

South Beach Interior Design
South Beach Interior Design
South Beach Interior Design
living room
living room
press to zoom
master bedroom
master bedroom
press to zoom
bay views
bay views
press to zoom
1/1
foyer
foyer
press to zoom
kitchen
kitchen
press to zoom
bar top
bar top
press to zoom
bathroom
bathroom
press to zoom
1/1

Two units were combined for this renovation on the Venetian Islands. The owners wanted a larger living area, to open the kitchen towards the bay views, and a larger master suite. To bring the kitchen out into the living room over a stack wall, the design features an oval bar top placed at an angle accompanied by three slanted offset oval-shape soffits that recall the smokestacks of the cruise ships seen in the distance. The color scheme for the design is taken from the surrounding views: white, blues, green and different shades of tan and brown.